16.09.2024.

08:59

Foto: profimedia

Sport

Stefan kao tata Novak? Ljudi, ne znam! Daleko je

Srbija je izborila opstanak u svetskoj grupi Dejvis Kupa, a Nole je tokom razgovora sa novinarima pričao o sinu Stefanu.

Još uvek nije siguran u to da li će njegov sin da se bavi tenisom. Stefan često tokom turnira trenira sa tatom, ne napušta teren dok se Nole priprema, pa zna da bude u centru pažnje medija kao i najbolji teniser ikada.

Informer

- Ne znam ljudi, mnogo je to daleko, videćemo da li će igrati tenis, ali otom-potom. Pričao sam i ranije, imamo juniorsku reprezentaciju, svi upijaju, Hamad je debitovao sada pred punim "Pionirom", drugačije je kada to doživite sa reketom u ruci, siguran sam da je prošao kroz sijaset emocija - kazao je naš najbolji teniser ikada.

Informer

Nole već godinama pomaže Hamadu Međedoviću i prati njegov razvoj.

- Hamada pratim dugi niz godina, trudim se da budem na raspolaganju svim teniserima za savet, njihovim roditeljima, kada nemate jak savez, teniser i familija se oslanjaju na individualni slučaj, da napravi karijeru bez pomoći sa strane. Drago mi je da je taj centar gde je i Hamad boravio, Maksa, da im je pomogao da imaju odskočnu dasku, da se vratimo u tu grupnu fazu, ovo je značajan korak napred - rekao je Novak.