19.09.2024.

11:21

Foto: Instagram

Sport

Hit scena! Nole sa čačkalicom u ustima opleo kolce... (VIDEO)

Fanovi su odlepili kada su ih videli znajedno u Sofiji gde je Nole odigrao egzibicioni meč sa Grigorom Dimitrovim, a oda su zajedno lumpovali u jednom noćnom klubu.

Pridružio im se i Miloš, a sa Noletom je zapalio društvene mreže. Našao je Srbin konačno novog trenera koji ima posebne metode, pa zajedno napadaju 25. grend slem.  Naravno, šala je u pitanju! Napravili su kratak klip "Kada ti je teniski trener Balkanac". Bilo im je veoma zabavno i sve su nasmejali do suza. Prvo, trenirali su uz kolce, sa nezaobilaznom čačkalicom u ustima. Posle mukotrpnog rada su opleli Užičko kolo! 

Pogledajte!

Naravno! Trenerka je morala da bude upasana! Balkanski stil!

Informer

Inače, Miloš je izuzetno popularan na TikToku. Njegove dvojezične video priče koje pripoveda na srpskom i engleskom osvojile su publiku. 

Miloš je rođen u Novom Sadu 1995. godine i kada je imao samo dve godine preselio se sa porodicom na Novi Zeland, a pre pet godina se vratio u Srbiju . 

Moj otac je, inače, bio tipičan srpski, balkanski otac, baš je smarao, bio je i debeo jedno vreme, obožavao je našu tradiciju, tako da sam u startu imao dovoljno tema i sadržaja za par godina “Balkanskog oca” - rekao je Miloš jednom prilikom.

Novak je najavio da će do kraja godine učestvovati samo na mastersu u Šangaju, dok će ostali turniri  biti egzibicioni. Videćemo da li će uspeti da se kvalifikuje na Završni masters u Torinu, što  u doduše nije cilj.