24.09.2024.

12:09

Foto: reuters/Instagram

Sport

Haos zbog pesme koju je naručio Đoković! Kamelija: Obrukali smo se pred Noletom

Obrukali smo se pred Novakom Đokovićem, pokazali smo da smo razjedinjeni i da nismo gostoljubiv narod, grmi čuvena bugarska pevačica Kamelija! Ona je besna što je organizator teniskog spektakla koji su u Sofiji priredili Grigor Dimitrov i Novak Đoković odbio da na zahtev našeg asa pusti njen najveći hit "Luda po tebe".

Novak pevao "na suvo"

Nole je po završetku egzibicionog meča humanitarnog karaktera želeo da čuje svoju omiljenu bugarsku pesmu, ali mu je di-džej rekao da je nema. Potom je Đoković zajedno sa 15.000 gledalaca otpevao čuveni hit "na suvo".

Kamelija je dočekala da kasno te večeri u jednoj diskoteci ipak ispuni Noletovu želju, ali kaže da su se Bugari osramotili pred najvećim teniserom sveta.

- Divna stvar se pretvorila u prepucavanje i rat zbog toga da li je pop-folk muzika šund i da li je trebalo moju pesmu pustiti u dvorani. Došao nam je u goste vrhunski sportista, jedan od najvećih svih vremena, a mi smo zbog naše malograđanštine, nedostatka empatije, zbog toga što glumimo nekakvu kulturnu elitu, odbili da mu ispunimo želju. Pokazali smo elementarno nepoštovanje gosta - rekla je Kamelija.

Informer


Ona otkriva da je trebalo da se pojavi i u samoj dvorani, ali je neko "minirao" njen nastup.

- Novak Đoković već četiri godine priča o tome da mu je "Luda po tebe" omiljena bugarska pesma. Slučajno se desilo da je povezana sa jednom popularnom srpskom TV serijom u kojoj se pojavljuju i bugarski glumci. I prvobitna ideja je bila da se pojavim u areni, da mu je odmah posle meča otpevam, ali je neko procenio da je to ispod nivoa. Mrzim što to moram da kažem, ali još jednom smo upropastili dobar trenutak i nismo bili ujedinjeni. Ogrešili smo se o Novaka, ali i o Grigora Dimitrova. Srbin je bio njegov gost, koji se odazvao da učestvuje u humanitarnom meču, a sve ovo dovelo je Grigora u gubitničku poziciju. Čovek je organizovao spektakl i ostao u senci naših sukoba i malograđanštine - istakla je Kamelija.

Informer

Novak Đoković očigledno nije svestan kakvu je frku u Bugarskoj podigla njegova želja da čuje omiljenu pesmu "Luda po tebe". On se po odlasku iz Sofije zahvalio komšijama na dočeku, na toplom prijemu i na vremenu provedenom u Bugarskoj, a obećao je i da će ponovo doći.

Veran korenima

Ona je potom objasnila kako je Novak time što ume da se proveseli uz pesme raznih muzičkih pravaca, ali i da zapeva hit kao što je "Luda po tebe" dokazao da uvek ostaje privržen korenima ma koliko bio svetski čovek.

- Veoma je važno da se ne pobegne od korena. Nije važno da li će te slava pogoditi, već kako će te pogoditi i kako ćeš je podneti. Moraš ostati veran sebi. To je izazov za svaku uspešnu osobu i to nam je Novak pokazao. Poželela bih svim našim ljudima, gde god da se nalaze u svetu, da ne zaborave da je Bugarska uvek tu za njih i deo njih - poručila je Kamelija.