29.09.2024.

05:58

Foto: printscreen

Sport

Novak okružen vukovima usred šume... Urlikom sve zaledio, ovo morate da viditi (VIDEO)

Potred najboljeg tenisera sveta ikada Novaka Đokovića, učestovaće Rafael Nadal, Karlos Alkaraz, Janik Siner, Danil Medvedev i Holger Rune.

S obzirom  na najavu turnira navijače čeka pravi spektakl. Organizator je na vrlo originalan način najavio turnir. Uz pomoć veštačke inteligencije napravljena je savršena reklama za takmičenje. 

Novak je u njemu u vrlo moćnom izdanju. Poslednji je predstavljen kao mistični junak, na vrhu planine, okružen vukovima. Nole lebdi, ali ima potpunu kontrolu loptice koja se ledi i zaustavlja pred njim.  Dok su oko njega vukovi u divljini, na snegu, Srbin se budi iz meditacije, udara lopticu i šalje je tamo gde treba - u centar. Onda smo začuli prepoznatljiv  gromoglasan urlik iz kojeg se u obliku kapljica vode stvorilo naličje vuka.

Pogledajte najavu, Nole je od 4.10.

Prvi na snimku je Karlos Alkaraz koji izgleda kao vitez, Janik Sineri je obučen kao stari Rimljani. On šalje lopticu ka Holgeru Runeu koji se nalazi na brodu obučen kao viking. Norvežanin je šalje za Danila Medvedeva koji je dočekuje tako što jaše medveda. Potom loptica ide do Rafe Nadala koji je napravljen kao čovek od šljake. Španac šalje lopticu u šumu kod Novaka koji ima završni udarac... Tačno u metu! Na kraju su svi pored vatrenog teniskog terena, a u prvom planu je tron za koji će se teniseri boriti.

Egzibicioni turnir igra se od 16. do 19. oktobra i dan pauze biće 18. oktobar, jer po pravilima APT teniseri na egzibicijama ne mogu da igraju tri dana u nizu.  Kako su svetski meidji preneli ranije svaki učesnik će zaraditi milion i po dolara, a pobedniku će pripasti šest miliona što je duplo više nego na grend slem turnirima.