01.10.2024.

08:08

Foto: printscreen

Sport

Kinezi u šoku, Jelena se smejala Novaku dizelašu! Đuska u zelenoj trenerci... (VIDEO/FOTO)

Nole će igrati na masters u Šangaju, ali pre takmičenja se prvo dobro zabavio i odigrao meč na Kineskom zidu, a sad se pojavio urnebesan snimak, koji je morala da prokomentariše i njegova supruga Jelena.

Đoković je video snimak objavio na društvenim mrežama. Vidi se na snimku naš as dok šeta obučen u drečavo zelenu trenerku, pa liči na "dizelaše" iz devedesetih godina. Video je pratila pesma Drejka "Kiki do you love me", dok Nole u zanosu đuska. Čak su ga i Kinezu gledali u čudu.

Pogledajte! Nole je promenio i prezime, pa je tako napisao "Novak Drejković" aludirajući na pesmu popularnog repera koju je slušao.

Scena kako se Nole provodi i zelenoj trenerci nasmejala je i njegovu suprugu Jelenu i podsetila je na devedesete godine. 

Informer

Đoković je trenutno u Pekingu, a uskoro će se preseliti za Šangaj, gde će igrati na mastersu koji je već ovojio četiri puta. Đoković je slobodan u prvom kolu, a u drugom kolu će igrati protiv pobednika meča između Amerikanca Aleksa Mikelsena i Kineza Junčaokete Bua. Potencijalni protivnici u trećem kolu su Đovani Mpetši Perikar ili Flavio Koboli, dok bi se u osmini finala mogao suočiti sa Aleksandrom Bublikom ili Frensisom Tijafoom. Od četvrtfinala, očekuje ga ozbiljnija konkurencija,mogao igrati protiv Grigora Dimitrova ili Andreja Rubljova. Aleksandar Zverev je moguća pretnja u polufinalu, a u tom delu žreba je i Tejlor Fric.