03.10.2024.

10:39

Foto: profimedia

Sport

Majko mila, šta je ovo? Ovako Kinezi čuvaju Novaka, morate ovo da vidite (VIDEO)

Prilikom dolaska na trening oko najboljeg tenisera ikada bilo je u jednom trenutku barem desetak telohranitelja. 

Jasno se na fotografiji i video snimku vidi kako obezbeđenje čuva našeg asa kao "oko u glavi" i pravi distancu od navijača koji su na svaki način pokušali da dođu do četvrtog tenisera sveta. Telohranitelji su bukvalno napravili krug oko Novaka, pa niko nije mogao, a ni smeo da mu priđe. 

Domaćini su jedva dočekali da vide našeg tenisera, koji se poslednji put u Šangaju takmičio 2019. godine. Tribine su bile krcate, maltene kao da je meč, a ne trening. Kada je kročio na teren nastao je pravi delirijum, publika je pala u trans, dočekala ga je aplauzima i ovacijama, a fanovi su vrištali i svi su želeli da se fotografišu i dobiju autogram.

Novak je s velikim uživanjem svima izašao u susret, dok je obezbeđenje bilo na mukama dok se brunulo o njegovoj bezbednosti. Ozbiljni su Kinezi, nisu želeli da im se desi nešto slično kao na mastersu u Rimu pre nekoliko meseci, kada je jednom navijaču ispala boca iz ranca i povredila našeg tenisera dok je delio autograme navijačima.

Informer

Ali, snalažljivi su Novakovi navijači. Pošto nisu moglo do idola, bilo je onih koji su mu bacali majice ili kačkete, koje bi im Nole vratio nakon potpisa!

Odavno niste videli ovakvu ludnicu! Ovo samo Nole može da napravi!