12.10.2024.

19:41

Foto: Reuters

Sport

Đoković odbio da odgovori na pitanje o Sineru! Radi se sve da se sabotira Novak!

Iako mu mnogi nisu davali velike šanse, Novak Đoković je plasmanom u finale ATP turnira u Šangaju je pokazao zbog čega je najveći teniser svih vremena.

Njemu će protivnik u borbi za novi trofej biti Janik Siner, koji je u prethodnom periodu bio na udaru javnosti zbog dva pozitivna doping testa.

Pred spomenuti meč, srpski igrač je dobio pitanje na koje nije želeo da odgovori, a tiče se strategije, odnosno onoga šta je potrebno da uradi kako bi savladao Italijana:

- Pa, neću to deliti s vama. Ali, kao što sam rekao, on je u formi poslednjih 12 meseci, najbolji igrač na svetu, neverovatan tenis igra, jednostavno je veoma dosledan. On zna moju igru, ja znam njegovu igru. Nismo se sreli otkako smo igrali u Australiji ove godine. Da, nadam se najboljem, biće potrebno da dam svoj najviši nivo da bih pobedio - rekao je Đoković.

Novak Đoković i Janik Siner će se za titulu u Šangaju boriti u nedelju od 10 časova i 30 minuta. Srbin je bolji u međusobnim duelima (4:3), uz napomenu da je izgubio tri od poslednja četiri susreta protiv Italijana.