16.07.2024.

06:37

Foto: kss.rs

Sport

Sjajnooo, cela nacija može da gleda "orlove"! Evo gde je prenos meča Srbija – Australija

Posle dve pobede protiv Holandije u mečevima zatvorenog tipa, pobedili su Francusku u prvoj javnoj proveri, a Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović blistali su protiv Viktora Vembanjame, Rudija Gobera i saigrača.

Sad naše košarkaše čeka duel protiv Australije u Abu Dabiju. "Orlovi" u Abu Dabiju imaju dve izuzetno jake prijateljske utakmice, pošto će osim Australije igrati i protiv Sjedinjenih Američkih Država. Meč protiv Australije na programu je od 18 časova. Direktan prenos ovog duela možete pratiti putem RTS 1 kanala, dok tekstualni prenos ovog meča možete pratiti i putem našeg portala - Informer.rs.

Informer

Amerika je pobedila Australiju u Abu Dabiju sa 98:92. Meč sa tribina pratili su i srpski košarkaši, pošto su na tribinama sedeli Nikola Jokić, Uroš Plavšić, Aleksa Avramović, Nikola Milutinov, Aleksej Pokuševski, Marko Gudurić... Mogli su da se uvere šta ih čeka u naredna dva dana.

- Igrači su svesni zadataka koji su pred njima u naredne dve utakmice, svesni su da smo došli ovde da napredujemo u svakom smislu, i fizičkom i taktičkom. Obe utakmice gledamo kao deo priprema. Naravno, igrači uvek žele da daju svoj maksimum na zvaničnim utakmicama, a naš je zadatak da se pored toga potrudimo da poboljšamo individualnu formu kod svakog igrača i vidimo na koga to možemo da računamo za Olimpijski turnir - rekao je nedavno selektor Svetislav Pešić.