17.07.2024.

10:25

Foto: Starsportphoto

Sport

Srbija je ovo čekala! Otkriveno stanje povrede Vanje Marinkovića

Možemo da odahnemo! Dobio je Vanja udarac u predelu kuka u 25. minutu meča i sa bolnom grimasom je napustio parket. Na sreću, povreda nije ozbiljnije prirode, preneo je SK, a ostatak meča sa Australijancima je propustio iz predostrožnosti, niko nije želeo da rizikuje pogoršanje stanja jer nije bilo potrebno.

Srpski reprezentativci u sredu igraju još jedan meč u Abu Dabiju. Biće to provera protiv Sjedinjenih Država, a duel počinje u 18 časova. Videćemo da li će Vanja biti na raspolaganju selektoru Svetislavu Pešiću. 

Informer

Srbija je protiv Australije u utorak igrala i bez Bogdana Bogdanovića i Ognjena Dobrića, dok su Dejan Davidovac i Nikola Jović van stroja zbog povreda i veliko je pitanje hoće li biti spremni za olimpijski turnir.

Informer

Svetislav Pešić kaže pred meč sa Amerikancima da ništa ne menja u pripremi.

- Protiv Amerike sve isto kao i danas, ništa se ne menja u pripremi. Svaku utakmicu gledamo isto, ko god da je protivnik. Ne može da se dobije svaka utakmica, to ne postoji u vrhunskom sportu, ali iz svake utakmice može mnogo da se vidi i nauči - zaključio je Svetislav Pešić.