17.07.2024.

20:07

Foto: Starsportphoto©

Sport

Narko Gudurić... Neverovatan propust Amerikanaca! Promašili ime srpskog reprezentativca (FOTO)

Odmerila je snage reprezentacija Srbije sa američkim "Drim-timom" u Abu Dabiju i nije se sjajno provela... Četa Stiva Kera ubedljivo je savladala "orlove" na prijateljskom turniru na Bliskom istoku, ali se stiče utisak da je "jenkijima" večerašnji duel daleko više značio nego našim košarkašima. 

Nikola Jokić je ponovo pravio čuda sa loptom, Ognjen Dobrić i Aleksa Avramović pokazali su da će imati šta da kažu Amerima na Olimpijskim igrama, ali je meč obeležio - Marko Gudurić. Srpski reprezentativac imitirao je Lebrona Džejmsa nakon jednog duela sa zvezdom Los Anđelesa, ali to nije sve. 

Informer

 

Naime, na zvaničnom izveštaju Američke košarkaške federacije, srpski košarkaš se ne zove Marko već - Narko. Verovatno se radi o slučajnosti budući da se slova "m" i "n" nalaze blizu na tastaturi. Ipak, ono što je začudilo mnoge je da Amerikanci nisu uspeli da isprave svoju grešku tokom čitave utakmice. 

Da stvar bude gora - Marko Gudurić je jedan deo svoje karijere proveo u NBA ligi zbog čega je nemoguće da ga neko ne poznaje.