18.07.2024.

06:22

Foto: profimedia

Sport

Lebron oduvao Gudurića! Srbin mu nije ostao dužan, ismevao Džejmsa (VIDEO)

Lebron Džejms napravio je za njega karakterističnu gestikulaciju ramenima posle sudara s Markom Gudurićem, koji je završio u horizontali. 

Tokom treće četvrtine u jednom kontranapadu je loptu kod sebe imao Lebron kada je krenuo na dvokorak, a na putu mu se našao Gudurić. Hteo je Marko da napravi faul i spreči lake poene Lebrona, međutim u kontaktu je završio na parketu.

Nakon toga Džejms je podigao ramena i otresao ih sa rukama, kao znak da je nadmoćan i jači od Srbina. Gudurića je to nasmejalo, te je on uradio isto uz osmeh, imitirao je najvećeg.

Srpski bek nije ostao dužan "kralju". Pokazao je prkos, malo ismevao Lebrona usred meča, te poručio svima da ne ulaze u frku sa Srbima.
 

Najraspoloženiji u srpskom timu je bio Nikola Jokić sa 16 poena, pratio ga je Aleksa Avramović sa 14, a dvocifreni su bili još Filip Petrušev sa 11 i Ognjen Dobrić sa deset poena. U redovima "drim tima", Stef Kari je meč završio sa 24 poena, pratio ga je Bem Adebajo sa 17, jedan poen manje je imao Entoni Edvards, a Lebron Džejms je utakmicu završio sa 11 poena.