19.07.2024.

14:07

Foto: Foto: Shutterstock, Printscreen/olympics.com

Sport

Smeh do suza, navijači se sprdaju! Jesu li ovo lica sa poternice? (FOTO)

Na oficijalnom sajtu Olimpijskih igara osvanule su fotke koje su pokrenule salve smeha i šaljivih komentara.

Pitali su se tviteraši i brojni korisnici raznih mreža da li gledaju u lica sa poternice, ili čuvene sportiste na koje su navikli da blistaju na terenu i van njega.

Ljudima su presmešne slike Novaka Đokovića, Karlosa Alkaraza, Rafaela Nadala, Julije Gober, Koko Gof, Ige Švjontek, Tejlora Frica i mnogih drugih, a retki su oni koji ne izgledaju kao da su na optuženičkoj klupi.

"Zašto izgledaju ovako"? pita se jedan korisnik Tvitera, dok je drugi u šoku pitajući se da li zaista prestižno takmičenje poput Olimpijskih igara ne može da priušti da sportisti imaju slike koje nisu iz pasoša ili nekog sličnog izvora!?

"Deluju kao da je u pitanju "mugshot" (fotografija nastala prilikom hapšenja), kaže jedan Paskal, dok su se mnogi nadovezali da izgledaju čak i gore od toga!

"Za koje su zločini optuženi i koliko moraju da odleže", još jedan je u nizu šaljivih komentara.

Bilo kako bilo, malo smeha nije na odmet, a navijači su se oraspoložili gladajući slike planetarnih zvezda u netipičnom izdanju.

Uskoro će ljubitelji sporta imati priliku da ih ponovo gledaju na delu, pošto 26. jula startuju Olimpijske igre u Parizu, na kojima naš as Novak Đoković juri prvo zlato na ovom takmičenju.