21.07.2024.

15:24

Foto: Foto: Instagram

Sport

Zgodna Brazilka na OI u Riju kažnjena zbog seksa, a sada dolazi u Pariz (FOTO/VIDEO)

Atraktivna sportistkinja učestvovaće po treći put na najvećoj sportskoj smotri, gde prethodno nije bila u centru pažnje zbog zapaženih rezultata ili osvajanja medalja, već zbog dešavanja van bazena.

Naime, Brazilka je na Igrama održanim 2016. godine u njenom rodnom gradu Rio de Žaneriu žestoko kažnjena od strane Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK), a sve zbog prekršenih pravila i seksa noć uoči takmičenja.

Ona je u sobu tada pozvala kajakaša Pedra Gonkalveša, a svoju partnerku u skokovima Đovanu Pedroso zamolila je da izađe napolje. Međutim, to se na kraju pretvorilo u seksualni maraton, zbog čega celu noć nije spavala Ingrid, ali ni njena koleginica.

Sutradan su domaće takmičarke završile kao poslednje u skokovima sa platforme od deset metara, iako su bile favoriti za medalju. Iznervirana Đovana je o svemu obavestila Olimpijski komitet Brazila, koji je doneo odluku da se Ingrid izbaci iz Sela i olimpijske delegacije.

Informer

Ingrid de Oliveira

- Ispričaću vam istinu. Odvela sam Pedra u sobu, ali to nije bilo noć pre takmičenja. I nisam nikoga izbacila iz sobe zbog toga. I nisu me izbacili sa Igara. Nas dvoje smo u jednom trenutku hteli nešto više, kao i mnogi drugi. Bolt je u sobu odveo devojku koja nije imala akreditaciju, ljudi su otvarali Tinder profile kako bi flertovali, ali samo je moj slučaj procureo u javnost. Kad su mi rekli da će sve izaći u medije, plakala sam danima. Znam da sam pogrešila i toga sam svesna, ali nisam zaslužila da se tako ponašaju prema meni. Cela priča je bila iskrivljena - rekla je Ingrid jednom prilikom.

Mnogi su očekivali da će posle toga De Oliveira doživeti veliki pad u karijeri. Međutim, ona je učestvovala i u Tokiju 2021, a sada se sprema za put u Pariz.

Postala je najbolja skakačica u vodu u svojoj zemlji, a na Svetskom prvenstvu u Budimpešti 2022. zauzela je četvrto mesto na platformi od deset metara. Sledeće godine je bila u finalu SP u Japanu, što joj je obezbedilo vizu za OI.

Otkrila je da sada trenira i po osam sati dnevno, a pogledajte kako danas izgleda zgodna Brazilka.