23.07.2024.

05:26

Foto: Starsportphoto

Sport

Momci, sad po zlato! Navijači u delirijumu, ali ovi igrači im kidaju živce (FOTO)

"Orlovi" su napravili sjajnu uvertiru pred Olimpijske igre. Pobedom nad selekcijom Grčke u generalnoj probi pred start najvećeg planetarnog sportskog događaja pokazali su ozbiljnu kandidaturu za mesto u hramu olimpijskih Bogova. Tako misle i navijači.

Košarkaši su ubedili fanove da se ne nadaju uzalud medalji iz Pariza. Pred veliki odmor su naši momci vodili  48:39, a u nastavku pregazili Helene sa Janisom u ekipi. Igrali su se "orlovi" sa svojim protivnikom, a nadamo se da ćemo to gledati i u Francuskoj, napad je bio besprekoran, dok je i odbrana funkcionisala na elitnom nivou. Najefikasniji u našem timu je bio Bogdan Bogdanović sa 19 poena i četiri skoka, Nikola Jokić ga je ispratio sa 16 poena, osam skokova i šest asistencija, Filip Petrušev je dodao 15 poena, a dvocifreni su bili još Nikola Milutinov sa 11 poena i Nikola Jović sa 10 poena i četiri skoka. Kod Grčke je najbolji bio Janis Adetokumbo sa 17 poena, deset je dodao Kostas Papanikolau.

Informer

Navijači veruju da su košarkaši spremni za najsjajnije odličje: "Spremni smo za zlato", "Sad po zlato", "Odlična igra pred OI", "Košarka je laka kad je igraju majstori", komantari su na društvenim mrežama.

Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić su briljirali i još jednom oduševili fanove.

"Bogdanović je Bog košarke".

"Bogdanović je trenutno Peđa Stojaković 2.0. formi".

"Bogdan i Jokić nije trebalo  da igraju zajedno na pripremnim utakmicama. Nenormalan tandem".

S druge strane, Vasa Micić i Gudurić najviše brinu i nerviraju navijače.

"Sta se desava za Micićem? Kao da radi noćne smene na pumpi", "Gudurić i  Micić moraju da ostanu kod kuće", "Micić u pripremnom periodu naš najgori igrač,ne razumijem zašto, kao da nije igrao godinu dana", "Mogu umesto Micica necu raditi gluposti na terenu obećavam".