23.07.2024.

08:18

Foto: printscreen

Sport

Haos u Crnoj Gori zbog Novaka! Navijači opkolili Srbina, nije mogao da mrdne (VIDEO/FOTO)

Drugi teniser sveta finišira pripreme za Olimpijske igre, turnir u tenisu na programu je od 27. jula do 4. avgusta. Nole je u Crnoj Gori od poraza u finalu Vimbldona i priprema se za ono što ga očekuje u Parizu.

Sad je na oduševljenje navijača imao otvoren trening. Uživali su u potezima našeg asa, a na kraju se Nole malo družio sa dečacima i devojčicama. Na društvenim mrežama se pojavio video snimak. U jednom momentu su klinci opkolili najboljeg tenisera ikada, pa nije mogao da mrdne. Svi su želeli autogram, selfi, a Nole je, kao uvek, imao strpljenja za sve. 

Đoković je prethodnih dana u Tivtu sparingovao sa švedskim teniserom Filipom Bergevom, a najverovatnije će sa tivatskog aerodroma poleteti direktno za Pariz.

Teniski turnir na Olimpijskim igrama održaće na terenima Rolan Gorasa, grend slema koji je Đoković osvajao 2016, 2021. i 2023. godine. Nole je postavljen za drugog nosioca.  Prvi nosilac je Italijan Janik Siner, što znači da nema šanse da se sretnu pre finala, ali bi Đoković potencijalno mogao da se sastane sa Rafaelom Nadalom već u prvom kolu. Takođe, u borbi za polufinale potencijalni rivali su mu Karlos Alkaraz i Aleksandar Zverev.

Informer

Takođe, nije na odmet podsetiti da dnevni mečevi u Parizu počinju od 12 časova, dok je večernji program od 19. Takođe, 2. avgusta na programu su mečevi za bronzu u muškom dublu i ženskom singlu, kao i finale i meč za treće mesto u miksu. Meč za bronzu u muškom singlu, kao i finala u muškom dublu i ženskom singlu je 3. avgusta, dok se 4. avgusta igraju finale muškog singla, kao i finale i meč za treće mesto u ženskom dublu.