23.07.2024.

10:30

Foto: instagram

Sport

Biće seksa u Olimpijskom selu! Hit, teniserke testirale antiseks krevete u Parizu (VIDEO)

Sportisti polako dolaze u Pariz gde će se od 26. jula takmičiti na Olimpijskim igrama. Australijanke su među prvima stigle u Pariz, smestile se, a potom na društvenim mrežama pokazale sobe, kupatila i krevete, koji su posebno u centru pažnje.

Kreveti su inače od recikliranog kartona, a prvi put su viđeni na Olimpijskim igrama u Tokiju. Privukli su pažnju svojim jedinstvenim dizajnom i funkcionalnošću, a nazvani su "antiseks kreveti" zbog navodne nesposobnosti da izdrže intimne aktivnosti, što su Darija i Elen testirale. Metju Sjed, britanski stonoteniser, na Olimpijskim igrama u Barseloni je rekao da je za dve i po nedelje imao više ljubavnih odnosa nego za čitav život. Međunarodni olimpijski komitet zbog toga ima za cilj da bliskost sportista tokom oporavka i odmora svede na minimum, jer su lude zabave vrlo česte u Olimpijskom selu tokom takmičenja.

Darija i Elen su proverile kvalitet kreveta na originalan način, što je privuklo pažnju javnosti, pa su postale izuzetno popularne u poslednje vreme. Skakale su po krevetu, trčale, udarale ga reketom, stavile su ga na ozbiljan test i ispostavilo se da nije lošeg kvaliteta, pa je malo verovatno da će sprečiti sportiste da na njemu vode ljubav.


Za Igre u Parizu je napravljeno 18.000 kreveta, koji su dugi 2,1 metar, imaju nosivost do 200 kilograma i ekološki su prihvatljivi. Dušeci su napravljeni od polietilena, a posle Igara će biti prenamenjeni za proizvodnju plastike. Svaki krevet će imati tri jastuka, a svaki sportista  može da bira poseban jastuk prema težini. Direktor Olimpijskog i Paraolimpijskog sela Loran Mišo nada se da će kreveti sportistima biti udobni nakon što su se žalili posle Igara u Tokiju. Oganizatori su obezbedili 300.000 kondoma za sportiste iz celog sveta i volontere, koji će se naći u Olimpijskom selu.

- To je veoma važno jer je druželjubivost među olimpijcima veoma  važna - rekao je nedavno direktor sela Loran Mišo.