25.07.2024.

09:20

Foto: Tanjug/AP Photo

Sport

Selektor Amera drhti pred Srbiju! Teško mi je da gledam, šetamo se po terenu....

Američki "drim tim"otvara prestižni turnir sa Srbijom u nedelju od 17.15, a selektor Stiv Ker nije preterani optimista nakon onog što je video u pripremnim mečevima od svojih pulena.

Nije bio oduševljen kako su njegovi izabranici igrali protiv Nemačke, a opšte je mišnjenje i da je skup NBA zvezda podbacio i protiv Južnog Sudana.

Informer

- Svesni smo da moramo mnogo bolje na oba kraja terena i siguran sam da ćemo da pokažemo bolju igru, ali moramo da napravimo određene korekcije, ne samo na strateškom planu, već i sa emocijama. Uopšte mi se nije dopao naš ritam protiv Nemačke, samo smo se šetali po terenu. Teško mi je bilo da pogledam snimak utakmice - iskren je iskusni stručnjak.

Informer

SAD su i dalje bez Kevina Durenta,  koji je trenirao u sredu, ali je i dalje nepoznato da li će moći da zaigra protiv izabranika Svetislava Pešića. No, Keru probleme zadaju i oni koji će se sigurno naći na terenu.

- Znate kako, sve je u saradnji trenera i igrača. Nisam uradio dobar posao da nateram igrače da guraju jače, čak imam utisak da smo stagnirali i pokazali neke loše navike - poručio je Stiv Ker.