25.07.2024.

13:29

Foto: Instagram/Paula Badosa

Sport

Badosa ženama zabila nož u leđa! Ne smeta joj što muškarci zarađuju više

Teško će joj ovo oprostiti ostale teniserke koje se godinama žale zbog nejednakosti, što zarađuju manje od kolega i bore se za ravnopravan status, kada se o zaradama radi. 

Izgleda da je Badosa pod velikim uticajem dečka Stefanosa Cicipasa, pa je damama zabila nož u leđa. Pričajući o zaradama kaže da u obzir treba uzeti pre svega zasluge sportista.

- Uvek sam govorila da smo mi ono što stvaramo, bez obzira na pol. Verovatno ima razlika ali to je zato što muškarci generišu više. Isto kao u svetu mode, samo što je tamo situaciju obrnuta. Manekenke zarađuju više novca od manekena. Tenis je znatno ravnopravniji sport od ostalih i ne smeta mi što teniseri generišu više i samim tim proporcionalno zarađuju više - rekla je Badosa. 

Informer

Priznaje lepa plavuša da je umorna od priča o njenom privatnom životu i vezi sa Stefanosom. Nervira je što se njeni rezutati na terenu povezuju sa vezom sa grčkim teniserom.

- Nikada nije lako nositi se sa kritikama. Ponekad se čak i nasmejem, jer ljudi ne znaju da nas dvoje delimo istu strast.