25.07.2024.

11:02

Foto: tanjug/ap

Sport

Karlose, vragolane! Novakov ljuti rival uživa uz lepe plavuše u Parizu i ne misli na tenis (FOTO)

Mladi španski as je u Olimpijsko selo stigao kao šampion Vimbldona i Rolan Garosa, pa je glavni favorit za zlato pored Novaka Đokovića, bar kada je singl u pitanju.

Iskusni Nole je rešio da ne boravi na mestu gde će biti gotovo svi sportisti, jer je svestan da bi to moglo da mu odvuče pažnju od cilja, pošto su mu potrebni mir i koncentracija.

Sa druge strane, Španac koristi svaki trenutak da se šetka po selu, fotografiše sa sportistkinjama i volonterkama i očigledno je da mu i te kako prija žensko drušvto.

Želeo je popularni Karlito da oseti kako je boraviti na mestu gde na hiljade profesionalnih sportista i sportiskinja zajedno živi, jede, trenira, sprema se za predstojeće izazove, ali i na mestu gde se rađaju ljubavi i doživljavaju neka nezaborava iskustva.

Ne skida teniski superstar osmeh sa lica, jasno je koliko mu godi popularnost koju uživa kod lepšeg pola, pa je već krenula lavina komentara na društvenim mrežama  da ovo može samo da ide u korist Đokoviću.

Što se tiče Nadala, on će takođe igrati i singl i dubl, a na nedavno završenom turniru u Bostadu izgubio je u finalu od Nuna Borhesa.