25.07.2024.

17:04

Foto: EPAIMAGES

Sport

Urnebesno - Novakov rival se oglasio nakon žreba! Njegova reakcija dovoljno govori (VIDEO)

Žrebom u Parizu odlučeno je kako će izgledati teniski turnir na Olimpijskim igrama. Naravno, ono što nas najviše zanima je raspored Novaka Đokovića, a srpski teniser već u drugom kolu mogao bi da naleti na Rafaela Nadala. Ipak, da bi do toga došlo najbolji svih vremena u prvoj fazi mora da eliminiše Australijanca - Matjua Ebdena. 

Nema nikakve dileme da je Ebden prošao najgore na žrebu budući da ga u prvom kolu očekuje duel sa Đokovićem, dok bi u potencijalnom drugom rival bio Rafael Nadal. Naravno, potrebno je da se dese dva čuda za tako nešto, pre svega da Australijanac savlada Novaka, a potom i da Nadal iznenadi favorizovanog Martona Fučoviča iz Mađarske. 

Jasno je da se Ebden neće lepo provesti na Olimpijskim igrama, a tim povodom oglasio se i na društvenim mrežama. Uz šaljiv video snimak Australijanac je objasnio kako se oseća nakon žreba.

"Kada saznate da ste došli na Olimpijske igre samo da bi u prvom kolu izvukli Novaka Đokovića, a u drugom Rafaela Nadala", napisao je harizmatični Australijanac. 

Metju Ebden važi za jednog od najboljih dubl igrača sveta u ovom momentu, a singl mu nije jača strana. Najbolji plasman ostvario je 2019. godine kada je bio 39. na svetu, dok je trenutno bez rankinga na ATP listi.