27.07.2024.

21:17

Foto: ATA Images

Sport

Debakl naše stonoteniserke u Parizu! Lupulesku ispala bez dobijenog seta

Ona je tako u četiri seta za jedva pola sata završila učešće na najprestižnijem takmičenju na svetu. Kada je kretala u Pariz puna optimizma, nije verovatno ni sanjala da će baš ovako da bude. A početak je slutio na nešto drugačije.

Tokom prvog seta odlično se držala. U jednom trenutku imala je vođstvo od 6:3. Međutim, kratkog daha je bilo njeno vođstvo. Kako se poeni u stonom tenisu brzo smenjuju, za nešto manje od dva minuta, Portugalka je preokrenula, a onda i privela set kraju. To je bila najava očajne partije mlade Srpkinje. 

Informer

Drugi set joj je išao očajno. Pokušavala je malo da parira rivalki, ali bezispešno. Njega je izgubila ubedljivo 11:5. Nije se, naravno predavala i u trećem setu na momente je ličilo da će da pobedi i eventualno pokuša da preokrene meč u svoju korist. Ipak, i njega je izgubila rezultatom 11:8. 

Poslednji set bio je samo pitanje trenutka kada će Srpkinja konačno kapitulirati. Brojala je do sedam poena, a Dijazova je za to vreme već stigla do 11. Tako je neslavno završen pokušaj još jedne naše sportistkinje u pohodu na medalju. 

Nekoliko Srba eliminisano je tokom današnjeg dana, a opširnije o tome možete da čitate ovde.