28.07.2024.

15:01

Foto: IBA

Sport

Sudije nisu bile fer, videla sam sebe sa medaljom! Sara Ćirković našla krivca za eliminaciju sa OI

Ona je juče eliminasana u šesnaestini finala od tajlandske bokserke Jutamas Jitpong u kategoriji do 54 kilograma. Dan kasnije, sabrala je utiske i istakla koliko joj je teško što je neslavno završila učešće.

"Moje putovanje na Olimpijskim igrama u Parizu 2024 je završeno. Ne mogu rečima da opišem koliko sam razočarana i koliko mi je teško. Prosto ne mogu da verujem da sam izgubila na startu Olimpijskih igara. Smatram da sam juče uradila sve što je do mene i sve što je apsolutno bilo potrebno da odnesem pobedu. Na žalost, sudije nisu bile fer. Oštetili su me i uskratili mogućnost da ostvarim svoj san. Samo ću to reći" istakla je Ćirkovićeva. 

Informer

Prema njenim rečima, jednom će joj se sve vratiti za lošu sreću koju je sada imala. 

"Videla sam sebe na postolju sa medaljom oko vrata. Sanjala sam to, verovala čvrsto. Ovaj put nije bilo dovoljno. Nemam šta da dodam, osim da zahvalim svima na podršci, zaista sam imala veliki vetar u leđa, hvala puno mojim ljudima. Bilo kako bilo, verujem da će sve jednog dana biti na svom mestu, jer nikad ne možemo biti sigurni na koji dobar put će nas loša sreća dovesti" zaključila je Ćirkovićeva.