28.07.2024.

17:04

Foto: profimedia

Sport

Kraj: Srbija poražena nakon pet setova!

UŽIVO: 

PETI SET

KRAJ! 

2:12 - Čini se da su "orlovi" ostali bez pogona... Francuzi grabe ka pobedi! 

1:7 - Nastavlja da raste prednost "trikolora", a odbojkaški meč prati i najbolji teniser svih vremena Novak Đoković koji je na tribinama zajedno sa ćerkicom. 

1:4 - Razbudila se publika na tribinama, Francuzi crpe energiju i dolaze do prednosti na startu petog seta. 

ČETVRTI SET

25:21 - Bravo, momci! Srbija osvaja četvrti set, igraće se peti - odlučujući!  

22:20 - Briljira u ovim momentima Miran Kujundžić! Srbija ima dva poena prednosti! 

20:19 - Velika borba u četvrtom setu, "orlovi" su uspeli da poravnaju rezulta, ponovo radi srpski blok. 

Informer

 

16:17 - Igra se poen za poenom... 

14:13 - BRAVO! Evo ga preokret "orlova", nakon dugo vremena naša reprezentacija vodi u Parizu! 

9:11 - Došla je Srbija na poen zaostatka, ali "trokolori" odmah uzvraćaju istom merom i vraćaju najčešću prednost. 

4:6 - Nastavlja se dobar niz Francuza, ne uspevaju "orlovi" da pronađu energiju iz prvog seta. 

TREĆI SET

17:25 - Furiozna igra "trikolora" do kraja trećeg seta! Nikakvu šansu nije imala Srbija, kompletan preokret Francuske. 

13:15 - Francuska ponovo vodi... Stali su "orlovi", a domaćin to znalački koristi. 

11:11 - Brilijantno od starta meča servira Marko Ivović, nemaju Francuzi rešenja za njegove "bombe" sa druge strane mreže.  

8:7 - Sjajno su počeli naši odbojkaši ovaj set, sve podseća na reprizu prvog seta. Dobra energija izabranika Igora Kolakovića. 

4:4 - Ujednačen rezultat na startu trećeg seta, Srbija je ponovo pronašla svoj ritam, a dobar u drugoj liniji odbrane je libro - Kapur. 

DRUGI SET

17:25 - Završili su "trikolori" posao u drugom setu, daleko lakše nego što je to našim odbojašima pošlo za rukom. 

Informer

 

17:23 - Promešao je Kolaković karte u finišu drugog seta i to daje rezultate budući da su "orlovi" vezali nekoliko poena i ublažili prednost našeg rivala. 

10:17 - Raspoloženi su "trikolori" u drugom setu i deluje da će vrlo brzo privesti posao kraju. Mora Kolaković da reaguje tajm-autom nakon što su naši rivali napravili novu seriju. 

8:12 - Nastavlja prednost Francuske da raste, potpuno je stao srpski blok na startu drugog seta, znalački to koristi domaćin i preko Ngapea uvećava vođstvo. 

4:6 - Prišla je Srbija na poen, ali su opet domaćini uspeli da poentiraju. Vode sa dva poena razlike. 

PRVI SET 

25:23 - BRAVO! Srbija vodi protiv Francuske! 

24:22 - Atanasijević kada je najvažnije! Korektor našeg tima vezuje dva poena, a potom i snažnim servisom probija odbranu Francuske. "Orlovi" imaju set loptu... 

21:21 - Francuska poravnava rezultat u Parizu! Pronašli su "trikolori" defanzivni ritam, sjajno funkcioniše blok, očekuje nas drama u finišu prvog seta. 

19:17 - Uzvraćaju sada "trikolori", dva puta je Ivović uhvaćen u bloku, Kolaković reaguje tajm-autom kako bi odbio nalet rivala. 

18:14 - Odžravaju naši odbojkaši četiri poena prednosti! Naštimovano deluju "orlovi" i sada na grešku teraju Činenjezea!

15:11 - Nastavlja se dobar niz izabranika Igora Kolakovića, sada je Jovović naterao Ngapea na grešku, upecao se korektor "trikolora". 

Informer

 

10:8 - Bravo breeeeeee! Serija 5:1 za "orlove", Dražen Luburić nerešiva je enigma za odbranu Francuske, koristi to Srbija i dolazi do novog vođstva. 

5:7 - Biće našim odbojkašima potreban bolji blok ukoliko žele da naprave rezultat protiv favorizovanog rivala. Prelako Ngape i Činenjeze pronalaze put do našeg polja. 

3:2 - Izjednačen početak u Parizu. Srbija je uzela dva poena na servis Francuza, a "trikolori" uzvraćaju istom merom. Usledio je sjajan napad Dražena Luburića te "orlovi" imaju uvodnu prednost. 

PRE MEČA

16:45 - Dobro došli na lajv prenos prvog meča grupne faze na odbojkaškom turniru na Olimpijskim igrama. Sve detalje sa utakmice Srbije i Francuske uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!