28.07.2024.

22:08

Foto: EPA

Sport

Dejvis: Jokić je kompletan igrač, ali ne može da pobedi sam!

Centar Los Anđeles Lejkersa je tokom godina vodio mnoge mukotrpne bitke sa Somborcem, pa jako dobro zna njegove mogućnosti. 

Opet je Jokić bio na visini zadatka, ali je izostala adekvatna podrška saigrača, a upravo na to ukazuje Dejvis kao ključ u igri Amerikanaca. 

- Znamo da Nikola može da postigne koš, ali je najopasniji kada razigrava i uključuje saigrače u igru. Dali smo sve od sebe da mu to otežamo. On je kompletan igrač, pa smo morali makar jedan segment igre da mu oduzmemo - objasnio je Entoni.

Informer

Bitka Dejvisa i Jokića pod košem

Nekadašnji prvi pik NBA drafta 2012. poručuje da su svesni kvaliteta svih rivala i da nikoga ne potcenjuju. Takođe se osvrnuo i na neverovatno šutersko veče Kevina Durenta.

Svaka utakmica je drugačija. Ovo nisu 90te kada je bilo par dobrih timova, danas su svi opasni. Radimo na malim stvarima, skokovima, odbrani lakih poena iz utrčavanja i tim sitnicama. Spremni smo, nema više prijateljskih mečeva. Kevin je spreman, znamo šta može sa loptom u rukama. Zabavno ga je gledati kada ima veče kao sada. Imam šansu da navijam za njega umesto protiv njega i to je jako zabavno - rekao je Dejvis.

Informer

Kevin Durent

Pomenuo je i publiku, koja je zdušno bodrila "orlove" i zvižducima "nagrađivala" svaki kontakt Džoela Embida sa loptom.

Dejvis kaže da ga je specifičan način navijanja pomalo zbunio, ali je zadovoljan atmosferom.
- Odlična podrška publike i sjajna atmosfera. Imali su neke sirene pa su nas zbunjivali, mislili smo da je prekinuta igra. Čak je i Jović u jednom momentu stao. Jedva čekam da se naši navijači pridruže navijanju i pruže nam podršku - kazao je Ej-Di.