29.07.2024.

10:51

Foto: AP/Photo

Sport

Sramota RTS-a! Srbija je osvojila prvu medalju, a narod to nije imao gde da vidi

Naši strelci Zorana Arunović i Damir Mikec imaju već u džepu srebrnu medalju u disciplini deset metara pištolj miks, a sutra ujutro od 9.30 časova boriće se za zlato. Narod u Srbiji želeo je juros da gleda sportiste dok pucaju, međutim, to nije bilo moguće.

Informer

Javni servis Srbije, koji smo svi mi građani prinuđeni da plaćamo, nije nas udostojio prenosa. Umesto srpskih strelaca, za koje se ptirom danima unapred znalo u koje vreme će nastupati i bilo je moguće organizovati prenos, RTS se opredelio za žensku odbojku Turska - Holandija. 

Trajale su kvalifikacije Arunovićeve i Mikeca, a na RTS-u nijednom komentator nije ni pomenuo da je to takmičenje u toku. Jednostavno, za njih se nije desilo.

Informer

U najmanju ruku sramota, a potom i bezobrazluk prema svvim građanima Srbije koji svakog meseca izdvajaju novac da plate televiziju koja ih uskraćuje za osnovne informacije. 

Valjda će gospoda sa Javnog servisa do sutra ujutro da shvati da da narod više zanima šta rade srpski sportisti, nego oni iz ostalih krajeva sveta. Ostaje nam da se nadamo da će nas udostojiti prenosa.