31.07.2024.

07:16

Foto: Tanjug/AP

Sport

Skandalozan napad na Novaka! Jadno, Amerikanac ga optužio da podržava silovatelja

Čovek zaista ima neki problem i trebalo bi da potraži pomoć. Godinama kritikuje, najmanje igru našeg asa, proziva, udara ispod pojasa srpskog tenisera, jasno mu je da bez toga verovatno niko za njega ne bi znao. Isto je uradio i sad tokom Igara u Parizu nakon što je naš teniser pomeo sa terena Rafaela Nadala (2:0) u drugom kolu.

Jedan, hejter poput Rotenberga, na društvenim mrežama podelio je fotografiju na kojoj se vidi da Đoković na društvenim mrežama prati Endrjua Tejta. Reč je o kontroverznom kik-bokseru i influenseru koji je optužen za silovanje, trgovinu ljudima i formiranje kriminalne bande za seksualno iskorišćavanje žena.

Amerikanac je to iskoristio i napao Novaka. Podelio je objavu uz jadan komentar:

"Novak Đoković, GOAT tenisa i GOAT neiznuđenih grešaka", napisao je Amerikanac.

Nakon toga, Đokovićev fan podelio je na društvenoj mreži X da Novak više ne prati Tejta. Rotenberg je potrčao da se opet javi. 

"Podrška Endru Tejta bila je užasno nepristojna za nekoga Đokovićevog položaja i uticaja", napisao je Amerikanac.

Što se Tejta tiče, ne može da napusti Rumuniju gde ga čeka suđenje zbog optužbi za trgovinu ljudima. Optužen je sredinom 2023. zajedno sa bratom Tristanom i dve Rumunke osumnjičene za trgovinu ljudima, silovanje i formiranje kriminalne bande za seksualno iskorišćavanje žena, što su oni negirali.