31.07.2024.

20:00

Foto: eparhija raško-prizrenska

Sport

Bogdan kao pravi kapiten: Zadovoljan sam, ovako se izlazi iz poraza!

Kapiten "orlova" nije odigrao na prepoznatljivom nivou protiv "drim tima", pa je postojala bojazan da se u redove naše reprezentacije uvukla nesigurnost. 

Fantastičnom igrom i ubedljivom pobedom otklonjene su te crne slutnje, a bek Atlanta Hoksa ne krije zadovoljstvo.

- Dobra energija i sjajan timski rad su nas doveli do pobede. Zadovoljan sam našom igrom. Odgovorili smo na pravi način na onu lošu partiju sa Amerikom. Drago mi je što je tim pun samopouzdanja - rekao je Bogdan.

Informer

Bogdan u duelu sa Portorikom

Momcima preostaje još duel sa Južnim Sudanom u grupi, a on će odlučivati ko će proći dalje i sa kojeg mesta. Bogdanović je svestan težine meča, ali i kvaliteta protivnika.

- Gledamo samo sebe i ozbiljno pristupamo svakom meču, pa će tako biti i ovoga puta. Južni Sudan dugo igra zajedno i jako se dobro poznaju. Igraju sa mnogo energije i zahtevan su protivnik. Nama predstoji odmor, regeneracija i to je to - objasnio je popularni Bogi.

Za kraj se osvrnuo i na druženje u Olimpijskom selu zajedno sa košarkašicama, ali i ostalim predstavnicima naše zemlje. 

Informer

Pineiro i Bogdanović u borbi

Zajedno sa damama Marine Maljković proslavljali su prvu zlatnu medalju naše zemlje koju su obezbedili strelci Damir Mikec i Zorana Arunović.

- Pratili smo streljaštvo, grmelo je u selu kada su upucali zlato. Nemamo svi televizore po sobama pa smo gledali preko projektora. Košarkašice nas motivišu, moram da priznam da su vrednije i imaju mnogo pozitivne energije. Prenose je i na nas, sjajno se slažemo - zaključio je Bogdan.