31.07.2024.

20:23

Foto: EPA

Sport

Majdov teško podneo eliminaciju: Sudijska go*na satanistička, džudo je uništen!

Trofejni sportista je, mimo svih očekivanja, jako brzo okončao učešće na Igrama i to posle crvenog kartona i diskvalifikacije u borbi sa Grkom Todorosom Celidisom. 

Ubrzo se Majdov oglasio preko druševene mreže Instagram i brutalnom porukom nedvosmisleno rekao šta misli.

Informer

Objava Majdova na Instagramu

"Satanistički smećari, seme im se sudijsko zatrovalo. Diskvalifikovali me nakon dva minuta i ne pružaju mi šansu da uopšte pokažem bilo šta... Jesu vam to te vrednosti i taj sport i Olimpijske igre, smećari obični? To vam je sve, vratiće vam se svaka suza go*na satanistička", glasi deo Nemanjine objave.

U nastavku je ocenio da je džudo "mrtav sport" i potencijalno nagovestio odustanak od daljeg takmičenja na Olimpijskim igrama.

"Jedino tako me i možete zaustaviti, klošari. Džudo je uništen i popi*an sport. Sto odsto sudijska kontrola ishoda meča... Prođe onaj koji hoće da se sagne i da im se klanja. E pa to od mene nećete dočekati nikada, takva medalja mi i ne treba, smećari nesretni. Četiri godine nas nabijaju, 15 kvalifikacija, ćutiš jer da te ne oštete na Olimpijadi i dođeš i opet klasika, pošalji ga kući dok se još nije ni zagrejao", nastavio je Majdov da bljuje vatru.