01.08.2024.

09:36

Foto: Tanjug/AP

Sport

Hit reakcije srpskog komentatora! Isprozivao Durenta jer je izrešetao "orlove", Srbi oduševljeni (VIDEO)

Ameri su dobili Južni Sudan bez problema sa 103:86, Durent je imao 14 poena za nepuna 22 minuta, uz dosta lošiji procenat šuta nego protiv "orlova" kojima je ubacio 23 poena i iz igre gađao 8/9. Upravo to mu je zamerio novinar Eurosporta koji je prenosio utakmicu između SAD i Južnog Sudana.

- Što nisi tako šutirao onomad? - bio je urnebesan kometar novinara Eurosporta nakon što je Durent promašio sa linije za slobodna bacanja.
 

Tu se nije zaustavo, nastavio je da ga proziva posle novog promašaj. 

A onomad tako nisi, a? Dobro, dobro - opet je sve nasmejao nakon što je as Amerike promašio iz igre što mu se zaista protiv Srbije nije često dešavalo, a nije potrebno isticati da je komentator poduševio sve Srbe ovim simpatičnim prozivkama.

Američka reprezentacija je obezbedila prolaz u drugu fazu takmičenja. U trećem kolu nas očekuje ključni susret između Srbije i Južnog Sudana, gde će obe ekipe nastojati da obezbede plasman u narednu fazu. Obe selekcije imaju po jednu pobedu, a drugoplasirani tim će sigurno nastaviti takmičenje, dok će trećeplasirani zavisiti i od drugih rezultata.