01.08.2024.

12:15

Foto: printscrine

Sport

Šta to radi usred TV prenosa! Ljudi očima ne veruju (VIDEO)

Amerikanci su posle poraza od Srbije izgubili i od Poljske (19:17), ali svi pričaju i Fredetu. On je tokom duela imao problem s preponama, videlo se to po bolnim grimasama na licu, pa je tražio pomoć doktora.

Uskočila je fizioterapeutkinja kako bi mu pomogla s masažom. Taj trenutak, dok mu ona masira prepone, uhvatila je TV kamera, a video je postao viralan na svim društvenim mrežama. Pljušte komentari na račun basketaša. Dok jedni kažu da mu se na licu vidi da ga boli i da mu je teško i neugodno, drugi smatraju da mu masaža baš prija. 

"To je posao doktora, povredio je prepone", "Bol u preponama nije šala", "Šalu na stranu, mislim da ga stvarno boli, povreda prepona nije šala", "Prepone su tako čudno mesto za povredu. Previše je blizu nekim drugim delovima", samo su neki komentara na društvenim mrežama.

Pogledajte, pa presudite! Da li mu je masaža prijala ili ne?  

Freder nije razgovarao s novinarima nakon poraza, kako mediji prenose bila mu je potrebna pomoć lekara nakon povrede i čekali su ga detaljni testovi, ali iz američkog tima poručuju da nisu zabrinuti.  Izgleda da je masaša ipak prijala!