01.08.2024.

20:59

Foto: Reuters

Sport

Novak potražio Božiju pomoć! Posle spektakularnog poena čvrsto stisnuo krst (VIDEO)

Đoković očigledno trpi velike bolove u desnom kolenu, koje je operisao početkom juna, zbog čega se muči na terenu sa Grkom Stefanosom Cicipasom. Srpski as je tokom drugog seta u dva navrata tražio medicinsku pomoć i požalio se doktoru da ga sve boli od kuka do pete, a posle ukazane pomoći on je nastavio da igra.

Uprkos bolnoj grimasi, Novak je uspeo da parira Cicipasu, a posebno je zanimljivo bilo tokom jednog spektakularnog poena koji je osvojio posle čega je zatražio i Božju pomoć. Naime, on je nakon osvojenog poena na mrežu stisnuo krst koji nosi oko vrata na lancu, nadajući se da će moći da prebrodi krizu i izbori plasman u polufinale Olimpijskih igara. 

Uostalom pogledajte u priloženom video snimku kako je sve to izgledalo:

Novak je desno koleno povredio početkom juna i to baš na terenima Rolan Garosa gde i sada igra, a potom je 5. juna i operisan na klinici u Parizu. Iako se dovodilo u pitanje njegovo učešće na Vimbldonu i Olimpijskim igrama, on je uspeo da se oporavi i stigne do finala grend slema u Londonu, a evo sada se bori i za polufinale na najvećoj sportskoj smotri.