02.08.2024.

09:29

Foto: profimedia/Reuter/Instagram

Sport

Srpski bokser podigao prašinu! Odgurnem ženu u samoodbrani i razapnu me, a ovaj…

Bivši svetski prvak u kik-boksu uhapšen je početkom juna jer je bio nasilan prema bivšoj supruzi. Određen mu je kućni pritvor koji je ubrzo ukinut, ali ima zabranu prilaženja nekadašnjoj partnerki.

No, Nenad Pagonis od prvog dana tvrdi da se samo branio, a sada je rešio da uporedi svoj, sa slučajem Alžirke Iman Kelif.

Informer

"Ja u samoodbrani odgurnem ženu koja me je napala, proglase me nasilnikom, razapnu na stub srama. Ovaj prebije ženu na Olimpijadi pred svima daju mu zlatnu medalju" - napisao je Pagonis na Instagramu i podigao prašinu.

Inače, već danima se ne stišava bura u svetu sporta zbog Iman Kelif i Italijanke Anđele Karini, koje su se suočile na Olimpijskim igrama u Parizu. Alžirka je udarila dva puta u glavu rivalku, koja ništa nije htela da rizikuje i povukla se jer su prema njenim rečima udarci bili prejaki.

Podsetimo, svet bruji o tome da je Kelif biloški muškarac, koji je prošle godine diskvalifikovan sa Svetskog prvenstva usled visokog nivoa testosterona, koji prevazilazi granice uobičajenog za ženu.