02.08.2024.

17:00

Foto: Tanjug/AP

Sport

Oglasio se Cicipas i oduševio sve: Novače, srećno na putu do zlata!

Navijači sa nestrpljenjem očekuju početak polufinalnoj okršaja na Olimpijskim igrama između Novaka Đokovića i Lorenca Muzetija. Srpski teniser je uz dosta problema u prethodnom kolu uspeo da savlada Stefanosa Cicipasa, nažalost, tom prilikom obnovio je povredu kolena zbog čega je pitanje u kakvom će se stanju pojaviti na terenu "Filip Šatrije". 

I dok čekamo početak Đokovićevog polufinala, na svom nalogu na društvenoj mreži "X" sreću srpskom teniseru poželeo je njegov ljuti rival - Stefanos Cicipas. Iako ga je Novak eliminisao u četvrtfinalu, grčki as je pokazao veličinu i poželeo najboljem svih vremena zlato na Olimpijskim igrama. 

"I odloženi planovi su planovi. Sve najbolje na tvom putu, Novače", napisao je Stefanos Cicipas i dodao emotikon zlatne medalje. 

Jasno je, dakle, za koga će do kraja olimpijskog turnira navijati Stefanos Cicipas, a verovatno i ostali teniseri na turu izuzev Rafaela Nadala i Rodžera Federera. Poznato je da je zlato na Olimpijskim igrama jedini "trofej" koji fali Novaku Đokoviću u bogatoj karijeri. Bila bi to tačka na GOAT debatu.