02.08.2024.

17:08

Foto: Printscreen/RTS

Sport

KATASTROFA! Angelina Topić teže povređena!

Užasne vesti stižu nam iz Pariza... Povreda srpske atletičarke - Angeline Topić, teža je nego što se u prvi mah činilo, javlja "Telegraf". Isti izvor dodaje da će se sjajna Srpkinja teško naći u finalu Olimpijskih igara.

Srpska atletičarka doživela je peh tokom današnjeg zagrevanja u polufinalu. Angelina Topić nezgodno je doskočila na stručnjaču i tom prilikom je stradao skočni zglob desne noge. Bilo je jasno da se radi o velikom problemu, ali je uprkos tome sjajna skakačica u vis uspela da izbori mesto u finalu. 

Topićeva je preskočila 192 cm iz trećeg pokušaja i tako obezbedila mesto u borbi za medalju. Odmah nakon kvalifikacija srpska atletičarka zabrinula je javnost rečima da je noga boli kao i da se nešto čulo nakon nezgodnog doskoka. Dodala je Angelina da će pokušati na svaki način da izađe u finale. 

Informer

 

- Probala sam da skočim, zbunila sam se u zaletu i nezgodno sam skočila na sunđer. Desno stopalo mi je otišlo u stranu i čula sam nešto kako puca, u trenutku nisam ništa osetila. Otrčali smo do doktora da stavimo zavoj i stigli smo. Uzela sam i neke lekove za bolove i stvarno su pomogli. Stavila sam 188 početnu visinu da bih imala više vremena da odmorin i stvarno nisam mogla drugačije - rekla je Angelina tada.

Finale u skoku uvis je na programu u nedelju, 4. avgusta od 19.55.