02.08.2024.

18:09

Foto: Starsportphoto

Sport

Oglasila se Angelina Topić: Nažalost, nije bilo suđeno... (FOTO)

Nažalost, Angelina Topić završila je svoje učešće na Olimpijskim igrama u Parizu. Srpska atletičarka danas je izborila mesto u velikom finalu uprkos povredi koju je doživela na zagrevanju. Angelina je preskočila granicu od 1,92 metra, došla do borbe za medalju, ali neće biti u prilici da se bori za odličje na svojim prvim Igrama. 

Topićeva je povredu doživela na zagrevanju. Pri doskoku je nezgodno nagazila sunđer, izvrnula je nogu, a nakon urađenog snimanja ustanovljeno je da je došlo do naprsnuća skočnog zgloba. Prvi čovek Atletskog saveza Srbije - Veselin Jevrosimović, saopštio je da Angelina neće učestvovati u finalu, a vrlo brzo oglasila se i sama atletičarka. 

"Nažalost, to bi bilo to od mog nastupa na ovim Olimpijskim igrama. Snimak je pokazao da je ipak došlo do ozbiljnije povrede, preloma u desnom zglobu, i neće biti moguće da se pojavim u velikom finalu u nedelju. Zaista sam verovala da ću uprkos svemu moći da izađem na borilište, dala sam sve od sebe da se izborim  za njega, ali eto, izgleda da na kraju nije bilo suđeno, ovoga puta. Vidimo se uskoro, neću daleko", napisala je Angelina Topić uz fotografiju povređene noge.