04.08.2024.

10:35

Foto: tanjug/ap

Sport

Vidim četiri lopte! Zverev hitno otišao kod doktora

Olimpijski šampion iz 2021. godine završio je učešće u francuskoj prestonici, pošto ga je pobedio Italijan Lorenco Muzet sa 7:5, 7:5.  Zverev je iz Pariza otišao u Monte Karlo, gde živi, a čekaju ga detaljne analize krvi, kako bi otvrdio tašto se loše oseća. Žalio se tokom takmičenja u Parizu na vrućinu, iako je dobro podnosi. 

- Još na turniru u Hamburgu pre dve nedelje osetio sam da se brzo zamaram. Potrebni su mi duži periodi da se odmorim. Sve je počelo u Hamburgu ali se nastavilo u Parizu. Već u drugom kolu sam osetio da ne mogu da igram više od jednog seta. Moram sada to da raščistim kod lekara. Moram da vidim šta se dešava kako bih u nastavku sezone bolje zaigrao - kazao je za Bild Zverev.

Informer

Veruje da problem nema nikakve veze sa dijabetesom od koga dugo boluje.

- Kada je problem sa nivoom šećera u telu, onda se osećam sporijim i nemam želju da treniram. Sada je moj osećaj drugačiji, vrti mi se u glavi i vidim četiri loptice kako dolaze prema meni. Kao da ništa ne mogu da uradim.

Razmišlja da li da igra u Montrealu sledeće nedelje. 

- Ako se i dalje budem osećao ovako, ne mogu da osvojim turnir kao što je taj. Osećam se kao da je tek početak sezone - objasnio je nemački teniser.