04.08.2024.

13:31

Foto: printscreen instagram

Sport

Ćalac će te na ramenima popeti na pobedničko postolje... Dragutin Topić rasplakao Srbiju (FOTO)

Srpska heroina Angelina Topić vratila se u Beograd nakon što je takmičenje na Olimpijskim igrama morala da završi pre vremena zbog povrede zgloba. Pre nego što je napustila Olimpijsko selo i Pariz slikala se zagrljena s tatom: "Volim te ćalac, hvala ti", napisala je na fotografiji koju je podelila na Instagramu.

Po povratku u Beograd Dragutin je objavio istu fotografiju i emotivnim rečima natereo svima suze na oči. 

"Nosio te "ćalac" kao malu na ramenima do vrtića i škole, to si obožavala, čini mi se da ti ništa veću radost nije pružalo od toga. I sinoć te ćalac uneo u naš stan uz stepenice na drugi sprat, onako laganu kao pero, i opet uz osmeh, za to tate i služe. Obećavam ti, na prvo sledeće pobedničko postolje ću te popeti na ramenima, nećeš na to dugo čekati. Volim te", napisao je Dragutin na Instagramu.
 

Angelina se povredila tokom zagrevanja pred početak kvalifikacija, ali je pokazala da ima srce šampiona. I pored peha je uspela da se plasira u finale preskočila je visinu od 1,92 metra i našla se među najboljim takmičarkama na planeti. Nažalost, detaljni testovi utvrdili su da je došlo do preloma zbog čega se naša Angelina nažalost povukla iz takmičenja. 

- Osećam se odlično. Ambicije su jake kao i uvek. Ovo nije bilo u planu uopšte. Sport je brutalan, tako je, kako je, ali idemo dalje - rekla je Angelina.