04.08.2024.

14:05

Foto: printscreen

Sport

Trava udobnija od kartonskog kreveta! Zgodni olimpijac spava u parku, ljudi prolaze i ne veruju šta vide! (VIDEO)

Osvajač zlatne medalje na ovogodišnjim Olimpijskim igrama već danima bojkotuje uslove kojima su reprezentativci izloženi u kompleksu u francuskoj prestonici. Loša hrana, kartonski kreveti, buka, kao i nedostatak rashladnih klima uređaja, samo su neki od nedostataka ovog luksuznog naselja.

- Uslovi su užasni. Zaspim u dva ujutru jer mi je prevruće i posle se jedva probudim za trening. U sobama nema klime, a ni vozila koja nas prevoze do bazena nisu klimatizovana - istakao je Italijan nedavno. 

Iz tog razloga, višestruki evropski i svetski prvak odlučio je da hlad potraži u parku koji je u blizini sela. On je raširio peškir na travu i legao, a trenutak kada je zaspao usnimio je saudijski veslač Husein Alireza i postavio na društvene mreže.

Mladi Italijan u svojoj kolekciji već broji više od 20 medalja, a nisu samo plivački stručnjaci i obožavaoci ovog sporta oduševljeni njim. Na mrežama se nižu komentari lepšeg pola, a dame su potpuno oduševljene izgledom zgodnog sportiste.

Čekon u plivačkom svetu ima i nadimak "morski pas" zbog brzine koju razvija u vodi, ali i odlučnosti koja ga krasi tokom takmičenja. Inače, on je svetski rekorder u disciplini na 100 metara leđno, kao i na 4x100 metara slobodnim stilom.

Informer

Tomas Čekon