04.08.2024.

15:54

Foto: profimedia

Sport

Sve same zvezde i poznate ličnosti prate Novakov meč! Pogledajte ko je sve tu! (FOTO)

Jedna u "moru" poznatih lica koja su došla na ovaj meč je nekadašnja američka teniserka Serena Vilijams (42). Osvajačica 23 grend slema je u loži stadiona na Rolan Garosu, turniru koji je tokom karijere osvajala tri puta.

Informer

 

Odmah do nje smešten je i predsednik Međunarodnog olimpijskog komiteta, Tomas Bah (70). Nemac ove godine ima pregršt obaveza oko organizacije i toka najveće planetarne smotre, ali je uzeo oduška i došao da odgleda finalni meč tenisera sa vrha ATP tura.

Informer

Tomas Bah i Serena Vilijams

Tu je i predsednik francuskog kluba Pariz Sen Žermena, Naser Al-Kelaifi (50) sa svojom lepšom polovinom. Njih dvoje već par dana borave u francuskoj prestonici, a prisustvovali su i u finalu džudoa u pojedinačnoj muškoj konkurenciji pre dva dana, kada je zlatno odličje uzeo Francuz Tedi Riner.

Informer

Naser Al-Kelaifi

Meč prati i čuvena holivudskia glumica, Šeron Stoun (66). Amerikanka je već par dana u "gradu mode" jer je gostovala na jednom gala događaju, a svoje slobodno vreme iskoristila je da prisustvuje ovom istorijskom meču.

Informer

Šeron Stoun

U blizini legendarne glumice sedi i nekadašnja prva teniserka sveta, Ameli Morezmo (45). Francuskinja je prisustvovala svečanom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, kada je na ceremoniji preuzela baklju od španskog tenisera Rafaela Nadala. 

Informer

Ameli Morezmo

Na meču je i ministarka obrazovanja, prosvete i sporta Španije, Pilar Alegrija (46). Političarka je simbolično obučena u dres španskog nacionalnog tima, i sa zastavom svoje nacije podržava dva teniska asa.

Sa njom u društvu je i predsednik Španskog olimpijskog komiteta, Aleksandro Blanko (74).

Informer

 

Ni predsednik Rukometnog saveza Slovenije nije propustio priliku da prisustvuje finalnom meču na stadionu "Filip Šatrije".

Informer

Franjo Bobinac

Takođe, na stadionu je i legendarni glumac Džon Travolta (70). Amerikanac je sa ćerkom Elom već par dana u "gradu mode" gde je prisustvovao finalu gimnastike, ali se odlučio da na teniski meč dođe u muškom društvu. 

Informer

EPA