04.08.2024.

19:31

Foto: Reuters

Sport

Vlahović se poklonio Noletu: Nije postojao ni delić sumnje, zaslužio je sve!

Sportski događaj dana, pardon - godine, završen je danas na stadionu "Filip Šatrije". Srpski teniser Novak Đoković savladao je Karlosa Alkaraza i postao olimpijski šampion, a meču odigranom na kompleksu Rolan Garosa prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti. Svi su došli da se poklone Najvećem, među njima i - Dušan Vlahović.

Proslavljeni srpski reprezentativac iskoristio je slobodno popodne, iako su pripreme u Juventusu uveliko u toku, kako bi doputovao u Pariz i pratio finale Olimpijskih igara. Nakon meča, Vlahović je izdvojio nekoliko minuta da porazgovara sa okupljenim novinarima i čestita Novaku osvojenu titulu. 

- Ispisao je istoriju, jako sam srećan kao i svi! Teško je rečima opisati ono što smo videli danas, došao sam u Pariz samo zbog ovoga. Imao sam poziv da gledam trku na 100 metara, ali da nije bilo Novaka ne bih dolazio - rekao je Vlahović za "Sportsku centralu". 

Informer

 

Napadač Juventusa bio je na iglama tokom meča, ali dodaje da ni jednog momenta nije sumnjao da će Đoković na kraju oko vrata imati zlatnu medalju. Tako je, na svu sreću i bilo! 

- Stresno... Bilo je gusto, ali sam znao da u takvoj situaciji Novak pobeđuje. Nisam imao ni delić sumnje, tako je na kraju i bilo. Čestitam mu od sveg srca, zaslužio je sve što je uspeo. Ostaću da gledam atletiku večeras, no, došao sam samo da podržim Đokovića - podvukao je srpski napadač.