05.08.2024.

14:45

Foto: Instagram

Sport

Gori Pariz, Novak na stolici! Nastao je haos kad su čuli "Miki, Milane, baš mi ne daš mira" (VIDEO)

Slavio je Nole kako dolikuje sa bratom Markom, prijateljem i bivšim saigračem iz Dejvis kup tima Janko Tipsarevićem, Viktorom Troickim, srpskim napadačem Dušanom Vlahovićem, dok su na žurci bili i  Džejson Tejtum, košarkaš Bostona i reprezentativac Sjedinjenih Američkih Dražava, te glumac Damson Idris, zvezda novog filma "Formula 1".

Luda proslava je potrajala do dva sata posle ponoći. Najvesili su pored drugog tenisera sveta bili naravno Srbi Vlahović, Janko i Troicki. Ne osvaja se svaki dan olimpijsko zlato, pa je Nole uživao u vinu. Prava ludnica u restoranu nastala je kada su svi zapevali popularmi hit Vere Matović "Miki, Milane", a potom su pali u trans i pevali pesmu Danice Crnogorčević "Veseli se srpski rode".

Nole se čak u jednom momentu popeo na stolicu, a srpsku zastavu nije ispuštao. 

- Veseli se srpski rode, srpski rode zbog slobode. I zbog slavnih Nemanjića, Obilića, Petrovića... - pevao je najbolji teniser ikada.

Nole je ušao u istoriju kao jedan od malobrojnih tenisera koji su u karijeri osvojili zlatni slem (sva četiri grend slema i zlato sa OI), a do najsjajnijeg odličja je stigao bez izgubljenog seta, što niko nikad nije postigao! Postao je tek drugi teniser, posle Andrea Agasija, koji je u karijeri osvojio sve velike teniske titule sva četiri gren slema, Završni masters, Dejvis kup i olimpijsko zlato u singlu.