05.08.2024.

19:06

Foto: instagram

Sport

Emotivna scena podno Ajfelovog tornja! Novak na defileu slao poljupce ženi i deci (VIDEO)

Emotivno je Novak Đoković proslavio osvajanje Olimpijskih igara sa svojom porodicom. Nakon što je Alkarazu zadao poslednji udarac za konačnih 2:0, srpski teniser otrčao je do svog boksa u zagrljaj supruzi Jeleni, te deci Stefanu i Tari. 

Govoroio je mnogo puta najbolji svih vremena koliko mu podrška porodice znači, posebno u Parizu, a sada je još jednom to i pokazao. Naime, tokom defilea u "Šampionskom parku" srpski teniser je zastao ispred supruge i dece kako bi im poslao poljubac i zahvalio za svu podršku koju godinama dobija od njih. 

Informer

 

Novak je, kako tradicija nalaže, prošetao svoju zlatnu medalju u centru Pariza, podno Ajfelovog tornja. Radi se o čuveom parku Trokadero, a a kraju ceremonije Đoković se obratio okupljenim navijačima. 

- Ovo je verovatno san svakog sportiste. Kad ste mladi razmiščajte i sanjate o tome da predstavljate svoju zemlju na Olimpijskim igrama. Postoje sjajni turniri, slemovi, Rolan Garos je jedan od najvećih, ali predstavljati Srbiju na OI je velika čast i privilegija. Definitivno ovo je najveći uspeh koji sam ostvario. Emocije kroz koje sam prolazio juče posle poslednjeg poena, nikada nešto slično nisam osetio na teniskom terenu - poručio je Đoković.