Autor: Informer.rs

05.08.2024.

22:11

Foto: printscreen instagram, Luana Alonso

Sport

Skandal! Prvo proterivanje iz Olimpijskog sela! Seksi plivačica najurena: Gde si spavala, maco? (GALERIJA)

To je odluka Međunarodnog olimpijskog komiteta nakon što je stvorila "neprikladno okruženje" za sopstvenu delegaciju nakon odlaska u razgledanje Pariza.

Šefica misije COP Larisa Šerer izdala je saopštenje u kojem objašnjava zašto jedna od najatraktivnijih sportistkinja na OI mora da napusti francusku prestonicu.

- Njeno prisustvo stvara neprikladnu atmosferu u timu Paragvaja. Zahvaljujemo joj se što je postupila prema uputstvima, jer svojom voljom nije prenoćila u Olimpijskom selu - stoji u saopštenju.

Paragvajska plivačica učestvovala je na svojim drugim Olimpijskim igrama, posle Tokija, gde je debitovala sa 17 godina. U Parizu se takmičila u disciplini 100 metara leptir i ispala je u prvoj rundi kvalifikacija.

- Hvala vam što ste mi dozvolili da sanjam, naučili ste me da se borim, da pokušavam, istrajnost, žrtvu, disciplinu i mnoge druge stvari. Dala sam ti deo svog života i to ne bih menjala ni za šta na svetu jer sam proživela najbolja iskustva u životu, dala si mi hiljade radosti, prijatelja iz drugih zemalja koje ću uvek nositi u srcu - poručila je ova olimpijka na mrežama i objavila da se povlači.