07.08.2024.

05:30

Foto: epaimages

Sport

Kad nisam umro! Hrabro i mu*a do poda... Daj Amere da ih razbucamo! Srbi se oštre i dižu Jokića u nebesa

As Denvera nije dozvolio "orlovima" takmičenje da završe već na startu nok-aut faze, želi Jokić medalju oko vrata po svaku cenu. Novi spektakl nas očekuje već u četvrtak kada Srbija igra sa Amerikom (21.00) drugi meč na Olimpijskim igrama, posle duela u grupnoj fazi takmičenja. Nismo imali sreće na žrebu, mada su i domaćini Francuzi bez sumnje malo umešali prste, ali ne vredi kukati, nego zbiti redove i pokazati zube Amerima, poručuju navijači.

Australijanci će zbog Jokića imati noćne more, em su prokockali "plus 24", em im je Nikola presudio tokom produžetka. Briljirao je u napadu, odbrani, čarobnim potezima ostavljao bez daha, a svi se nadamo da je to bio samo uvod pred dvoboj s Amerikacima.

Navijači danas imaju manje probleme sa zdravljem nakon stresnog utorka.

"Svaka čast, na poluvremenu sam umro skoro", "Pratiti srpske reprezentacije nikako nije dobro za srce", "Nikola Jokić mu*ima ore parket", "Kad se sad nisam šlogirala neću nikad", "Ovo je bilo za infarkt",  poručuju navijači na društvenim mrežema.
 

Navijači očekuju samo borbu do poslednjeg  minuta s Amerikancima u polufinalu, dok su na meti prozivki oni što su zamerali Nikoli što nije igrao na Svetskom prvenstvu u Manili i govorili da nije potreban Srbiji. 

"Ma ko kaže da nam ne treba Jokić, ima problem sam sa sobom i košarkašim znanjem. Momci svaka čast,ali moraće to mnogo čvršće, odlučnije ako želimo da dobijemo Amere", "Hvala Jokarooo, hvala legendooo brate!!! "Čekali smo i videli sada samo hrabro na Amere i mu*a do poda da nam vise, pa šta bude", "Desu ovi što kažu da nebi stigli do srebra da je došao Jokić sad vam je dobar".