07.08.2024.

06:59

Foto: Tanjug/AP

Sport

"Delfini", sad se dokažite! Evo gde možete pratiti prenos meča Srbija - Grčka!

Očekuje "delfine" težak meč, a direktan prenos možete da pratiti od 15.35 na prvom programu RTS-a, dok je tekstualni kao što ste i navikli na našem portalu.

"Delfini" su do ove faze takmičenja ušli kao četvrti u grupi, posle pobeda nad selekcijama Japana i domaćina Francuske, dok su poraženi od Australije, Španije i Mađarske.Sa druge strane, Grčka je prvoplasirana ekipa iz Grupe A, a jedini poraz upisali su reprezentacije Hrvatske sa 14:13.

Četvrtfinale je utakmica gde favorita nema, kaže Radomir Drašović.

- Znamo kako smo došli do ovde. Sada slede utakmice u kojima uopšte nije bitno ko je sa druge strane. Bitno je jedino da daš sve od sebe, igraš do poslednjeg atoma snage. Nema priče, moramo da budemo koncentrisani, fokusirani i spremni na sve. Ako to uradimo onda možemo sa svakim da igraš. A kada igraš utakmicu koja može da te uvede u borbu za medalju jasno je da ćemo učiniti sve da pobedimo - kazao je Drašović.

Informer

Prvi cilj je ispunjen plasmanom u četvrtfinale. Predstoje još tri utakmice za konačan plasman na turniru.

- Sve što je bilo u Parizu se zaboravlja. Pravi turnir tek sada počinje i moramo da odigramo bolje nego protiv Mađarske - poručio je kaže selektor Uroš Stevanović.