07.08.2024.

09:48

Foto: printscreen

Sport

Pretužno! Maja se slomila i otrčala Dači u zagrljaj, plakala je kao malo dete (VIDEO)

Srbija je u četvrtfinalu ubedljivo poražena od Italije sa 3:0. Nisu naše devojke uspele da se domognu medalje u Parizu, što je teško palo Maji.

Na 40. rođendan se opraštala od reprezentacije i to posle poraza, pa ne čudi što je plakala kao kiša. Ovo joj je siguno jedan od najtežih poraza u karijeri, pokušao je Dača da je uteši, ali je Maja bila neutešna, totalno se slomila.

- Da, definitivno, kraj. Došlo je vreme za to, uživala sam, bilo mi je prelepo, zahvalna sam na svim medaljama, naučenim stvarima, emocijama, svim saigračima, sadašnjem i bivšim selektorima, velika zahvalnost svima. Bilo mi je mnogo lepo i mnogo teško - rekla je Maja posle meča.

Maja je sa  Srbijom osvojila 20 medalja, uključujući srebro i bronzu sa OI, kao i zlato sa Svetskog prvenstva u Japanu, dva zlata sa evropskih prvenstava, tri zlata iz Evropske lige… Ukupan bilans njenih medalja sa reprezentacijom je sledeći: sedam zlata, šest srebra i sedam bronzi.

- Svi su došli i zbog mog rođendana, trudila sam se da nemam emociju, nisam htela da me to omete. Svakako da jeste i teško za prihvatiti, svi moji osim roditelja su bili tu, gledale smo i neki video što su nam se naši javljali pa smo emotivne bile sve dva dana, ogroman naboj, prevelika želja i nije bilo jednostavno ostati priseban.