Autor: S. M.

07.08.2024.

11:28

Foto: printscreen

Sport

Svetski rekorder pijan davao intervju! Da li mu je rakija došla glave?! (VIDEO)

Duplantis je drugi put zaredom osvojio olimpijsko zlato. Oborio je svetski rekord i preskočio 6,25 metara iz trećeg pokušaja.

Višestruki svetski i evropski šampion i bez sumnje najbolji skakač s motkom svih vremena po svemu sudeći burno je proslavio veliki uspeh, što je i zaslužio.

Međutim, dan kasnije morao je da gostuje na švedskom Eurosportu. Pojavio se u studiju u 9.00 ujutru i jedva govorio, teško je sklapao rečenice, a glas mu je bio potpuno promukao.

Informer

 

Delovalo je kao da će svakog momenta da se sruši sa stolice što je nasmejalo gotovo čitavu javnost. Neki su se zapitali da li on uopšte priča švedski pošto je delovalo da se baš muči, a poznato je da je Duplantis rođen u Americi i da mu je prvi jezik engleski.

Otac mu je Amerikanac, majka Šveđanka, a poznati sportski novinar iz Švedske Sijavoš Falahi potvrdio je da Duplantis priča i švedski odlično, te da je definitivno u pitanju burna noć.

Pojedini su se i šalili da ga mamurluk još nije stigao, već da je i dalje pijan, a kako je sve izgledalo možete pogledati u videu ispod.

Podsetimo, Duplantis je učestvovao na Svetskom prvenstvu u dvorani u Beogradu 2022. Tada je pio rakiju, a posle medalje u Parizu se prisetio toga i najavio burnu noć.

- Mislim da ću danas "krenuti" malo sporije nego što sam to uradio te noći u Beogradu. Ali da, za mene je važno da uživam u ovim momentima. Uživaću, imaću lepo veče i mislim da se osećam kao da sam bio u pećini zadnja tri meseca, nisam radio ništa drugo, osim dosadne dijete. Sada ću malo da se opustim - rekao je Duplantis za Telegraf.rs.