07.08.2024.

13:48

Foto: Tanjug/AP

Sport

Srbija ostaje bez Nevene Jovanović: Nažalost, kraj je... Sve je vredelo!

Nažalost, košarkašice Srbije nisu uspele da se plasiraju u polufinale Olimpijskih igara pošto je danas u Bersiju bolja bila reprezentacija Australije. Duel u Parizu bio je poslednji u dresu nacionalnog tima za Nevenu Jovanović koja je, očekivano, bila posebno emotivna nakon prerane eliminacije. 

- Kraj je... Nažalost, opraštam se na ovaj način. Jako je bolno, ali mislim da ima više lepih emocija. Kada ovaj dan prođe želim da se sećam samo onih lepih trenutaka. Sve sa ovim devojkama mi je bilo drago i dobro i loše. Medalje, sati na treningu, sve ću pamtiti i sve je vredelo- rekla je Nevena Jovanović, a potom dodala. 

- Sport je okrutan, teško je završiti na ovakav način. Da li je moglo bolje? Danas nije bio naš dan, odigrali smo najgoru utakmicu na turniru protiv Australije. Boleće nas ovo. 

Informer

 

Ništa manje utučena nakon poraza nije bila ni Jovana Nogić. Ona je danas bila najraspoloženija u taboru Srbije, ali je nedostajala pomoć saigračica.

- Žao mi je saigračica koje završavaju karijeru, krivo mi je što nismo uradile više da im pomognemo. Moglo je i trebalo je bolje, pokazale smo da možemo. Ceo život radimo za Olimpijske igre, razočarenje je ogromno. Kada odemo kući i slegnu nam se emocije bićemo ponosne, ali sada osećamo da smo morale da pružimo više - podvukla je Jovana Nogić.