08.08.2024.

05:51

Foto: profimedia

Sport

Opaa, neočekivan problem za Amerikance pred meč sa Srbijom!

Amerikanci su favoriti, dominiraju tokom celog turnira, ali "orlovi" se sigurno neće predati i pokušaće sve što mogu da dođu do podviga i senzacije.

Pred polufinalni meč, kako svetski mediji prenose, Amerikanci kubure sa manjim problemima. Neki igrači su se požalili na povrede. Jedan od njih je Lebron Džejms, najveća zvezda ovog tima, koji je meč četvrtfinala sa Brazilom završio ranije zbog krvarenja arkade. Stiv Ker, selektor Amerike, je nakon utakmice otkrio da je popularni Kralj zaradio četiri šava, nakon što je zadobio neugodan udarac laktom. 

Informer

Međutim, malo je verovatno da će ga to zaustaviti i da neće biti biti spreman za duel sa Srbijom, baš kao i Džoel Embid koji se požalio na povredu skočnog zgloba. Lakše je uganuo skočni zglob, zato nije igrao u drugom poluvremenu. Ništa njih neće zaustaviti da igraju protiv "orlova", ali nije isto kada su na 100 odsto i kada nisu maksimalno spremni.

Informer

Duel izmešu Srbije i selekcije SAD na programu je u četvrtak od 21 čas. Prethodno će se u drugom polufinalu sastati Nemačka i domaćin Igara - Francuska.