08.08.2024.

06:32

Foto: profimedia

Sport

Pregazite Amere da prestanu da se ku*če, Jokara šalje u penziju... Delirijum, navijači savetuju "orlove"

Veliki izazov je pred "orlovima", a posle dva potaza u nizu u poslednjih mese dana, jedan u prijateljskom meču, jedan u grupi, navijači se uzdaju u Nikolu Jokić, mada imaju i savete za kapitena Bogdana i ekipu kako da igraju protiv drim-tima.

Brojni "selektori" savetuju igračima iz najbolje namere da ne gube lopte, te da  koriste lake koševe, a uvereni su da ako budemo igrali kao protiv Australije gubimo "+40". Veliki optimisti veruju da može svašta da bude samo ako Amerima stane šut, a nas krene. Eto, samo toliko. 

"Jokara poslao određene igrače u penziju pa će morati i sad", "Ko ima slabo srce bolje da ne gleda ovu uzakmicu", "Samo sa se ne ložimo mnogo i nemamo očekivanja. Šta bude biće. Za nas ste šampioni", "Ko može da nam zabrani da se ložimo i verujemo!?", "Srce na teren pa šta bude, vera u Boga, Bog je veliki", "Ameri sad gubeeee..idemo momci pregazite ih i da više jednom zauvek prestanu da se kurče. Idemo do zlataaaa ako iko zaslužuje to je ovaj tim", poručuju navijači Srbije na društvenim mrežama.

Tu je i provereni recept.

"Provereni recept za pobedu - Jokić da igra što duže - plavi dresovi (beli i crveni su nam baksuzni izgleda) - neko u ekipi pred izlazak da zvižduće najjaći marš ikada Marš na Drinu (u Indijanapolisu se toga setio Divac kad su izlazili pred Amere, onda se svi naložili ko šibice ). Ako bi neko hteo da im prenese savete. Malo šale ne škodi! Nek im je sa srećom! I Ameri su od krvi i mesa, a lopta je okrugla. Samo jako".

Jedan navijač je imao savet sa selektora Pešića

"Pešićuuu, Kariii!!! Pusti momcima snimak i odgledajte Indijanapolis 2002, ljubim te! Bez straha ih dobijamo a nemamo ništa da izgubimo!!! Bez pritiska i samo hrabro".